After Work i det gröna

den 21 maj 2014

After work i det gröna. Kort föreläsning av Ulf Svensson, VD för Björn Lundén Information, som berättar om hur BL arbetar med friskvård och vikten av friskvård för anställda. Dessutom introduktion till hittaut.nu, samt chans att prova på några enklare hittaut.nu-checkpoints tillsammans. Vi bjuder på kolbullar! 
Dessutom möjlighet till dusch och bastu för de som vill efter träningen/promenaden. 

Hudiksvalls friskaste företag?

Hittaut.nu är ett friskvårdsprojekt med karta och modern teknik i fokus. Det unika med hittaut.nu är att det är öppet och tillgängligt för alla, oavsett ålder, kunskapsnivå och ambitionsnivå. Projektet bygger på att en stor och detaljerad karta delas ut gratis till alla hushåll. På kartan finns checkpoints markerade som deltagarna kan ta när dom själva vill genom att gå, springa eller cykla. Vid varje checkpoint finns en kod som sedan registreras på hemsidan hittaut.nu och där kan man även jämföra sig mot andra deltagare och andra företag som är med i företagsutmaningen.    

Hittaut.nu drivs redan idag med framgång på 13 orter i Sverige. Målet med projektet är att locka fler människor att hitta ut i sin närmiljö och upptäcka ett nytt roligt sätt att motionera på. Åldersspridningen bland deltagarna är jämnt fördelad mellan alla åldrar och kön. Hela 60 % av deltagarna uppger att de har ökat sin motion tack vare hittaut.nu och 95% anger att de gärna genomför hittaut.nu igen. Projektet kommer att drivas ideellt av Forsa OK och Hudiksvalls OK och startar i augusti 2014.

Gratis för företagare, men föranmälan krävs. 
Gör anmälan till After work ons 21/5 här

 

Mer info om hittaut.nu Hudiksvall besvaras av projektledaren Andreas Davidsson, info@andreasdavidsson.se, 070-425 47 94

 

 

Start: Kl. 19.00
Slut: Kl. 20.30
Plats: Forsa OK´s klubblokal Backa
Ort: Sörforsa