"De nominerade är..."

den 18 mars 2016

Vilka tre företagare går vidare till finalen?

Årets företagare* i Hudiksvalls kommun utses på Eldklotet företagargala i Bollnäs den 23 april. Kom till oss fredag den 18 mars, då presenterar vi Hudiksvalls kommuns finalister.

 U Hudik
Styrelseordförande Lars Andersson tar emot priset för Årets Företagare 2014, som gick till Olle Skog vid Delsbo Candles. 

Ett av kriterierna för det prestigefyllda priset är att företagaren genom ett gott ledarskap ska vara en god förebild och ambassadör för företagare. Företagaren ska också ha visat prov på att vara extra kreativ och företagsam på ett sätt som bör premieras.

18 mars - Öppet Hus hos HNA.
I samverkan med Företagarna Hudiksvall kommer årets tre finalister från Hudiksvalls kommun att presenteras för första gången! Missa inte det!

07:30 Vi bjuder på Frukost.
08:00-09:00 Lyssna på föredrag av Cecilia Hed Malmström, Regionschef Mellansvenska Handelskammaren.
Eva Cooper, Regionchef Företagarna Gävleborg presenterar Företagarna.
Årets företagare i Hudiksvall, de tre nominerade presenteras av - Janne Ström, ordf. Företagarna Hudiksvall.

*Till priset Årets Företagare i länets kommuner kan alla sorters företagare oavsett bransch nomineras och alla är välkomna att nominera. Till varje priskategori arbetar en lokal jury för att granska de nominerade företagarna utifrån ett antal kriterier. Från varje kommun utses tre finalister och en vinnare. Den lokala vinnaren blir automatiskt finalist till Årets företagare Gävleborg, som presenteras under Eldklotet Företagargala i Höghammarhallen, Bollnäs, den 23 april 2016.

Start: 07:30
Slut: 09:00
Plats: H-huset, Håstaholmen
Ort: Hudiksvall