Träffa oss på Leva Verka Bo mässan i Hudiksvall

den 26 april 2014

Helgen den 26-27 april arrangeras mässan Leva Verka Bo på Glysisvallen i Hudiksvall för tredje gången. Hudiksvalls Näringslivs AB (HNA) är med som samarbetspartner i år och kommer även att finnas på plats med en egen monter. HNA arbetar för ökad tillväxt och sysselsättning i Hudiksvalls kommun. Vi stöttar befintliga företag, nyetableringar och nyföretagande i deras ambitioner att växa. Det känns därför viktigt för oss att vara med och bidra till denna unika mötesplats för alla i Hudiksvalls Kommun.

På mässan träffar du företag, organisationer och föreningar som på olika sätt bidrar till att Hudiksvalls kommun är en härlig plats att leva, verka och bo på. Mässan riktar sig till alla som är nyfikna på vad vår kommun har att erbjuda.

Detta händer i HNAs monter:

  • STARTA FÖRETAG – Helena Torstensson från Nyföretagarcentrum Hälsingland och Gitte Lorentzen från HNA berättar om den rådgivning och de utbildningar vi erbjuder för dig som funderar på att starta företag.

  • UTVECKLA FÖRETAG - Olle Persson från HNA informerar om de olika finansieringsformer och offentliga stöd som finns att söka för dig som vill ta nästa steg med ditt företag.

  • ETABLERA FÖRETAG - Vår VD Mattias Durnik berättar om vilka affärsmöjligheter som finns i Hudiksvall och träffar gärna de som är intresserade av att etablera verksamhet i vår kommun.

  • KOMPETENSFÖRSÖRJNING/MEDFLYTTARSERVICE - Anna Gustavsson från HNA berättar om vårt arbete inom kompetensförsörjning och medflyttarservice. Hon pratar gärna med lokala företagare som är på jakt efter nyckelkompetenser och personer som är nyfikna på att flytta till Hudiksvall.

  • ÖVRIGA TJÄNSTER – Lava Bastan från HNA berättar om HNAs övriga utbud, visar den webbtjänst vi erbjuder fastighetsägare som har lokaler att hyra ut samt berättar mer om vår mötesform Företagsdialogen.

 

Du hittar oss mitt på mässan, i monter nummer B:12

Välkommen in på en pratstund!

Mässans öppettider:
Lördag 26 April 10.00 – 17.00
Söndag 27 April 10.00 – 16.00

Entrébiljett: 50 kr 


Läs mer om mässan: www.gladahudikmassan.se

Varmt välkomna // Hudiksvalls Näringslivs AB

 

 

Start: Lördag 26 April 10.00 – 17.00
Slut: Söndag 27 April 10.00 – 16.00
Plats: Glysishallen
Ort: Hudiksvall
Läs mer