En praktikant berättar

Under v. 43 har vi haft Frida Larsson Kling hos oss som praktikant. Frida läser Handelsprogrammet med inriktning administration på Bromangymnasiet.  Vi ställde några frågor till henne.....

 

Berätta lite kort om dig själv, din fritid och dina intressen.

Mitt namn är Frida. Jag är en elev från Bromangymnasiet, född 97 (18år). Hela mitt liv har jag varit en djurmänniska, allt från kryp till elefanter har varit av intresse, ur detta växte mitt hästliv fram, vilket sitter kvar än idag och troligtvis resten av mitt liv. Utöver sena kvällar i stallet så spelar jag Innebandy med Hudik/Björkbergs damlag och jobbar som simlärare för HSS. På somrarna så kör jag dragracing, vilket kommer bli otroligt spännande nu kommande sommar då den nya bilen ska invigas, en Altred.

Nämn tre positiva egenskaper hos dig och tre negativa.

Positivt: Jag är en person som är väldigt drivande, både i grupp och enskilt.

Utmaningar är något jag anser som super viktigt i vardag och arbete, det ger ständig utveckling.

Min bästa egenskap är att jag är medmänsklig, jag tycker att alla har samma värde och rättigheter trots vad som fyller deras ryggsäckar.

Negativt: Vissa tillfällen när saker och ting slår mig för hastigt så blir jag efterklok, där av för stunden stum trots att jag har massor av åsikter.

Kan ibland köra fast i mina arbeten, då jag vill att allt ska göras på en perfekt nivå.

Mitt stjärntecken är våg, detta märker jag av dagligen. Jag velar ofta mellan beslut eller produkter, detta resulterar i att när beslut ska tas så kan jag vara väldigt kluven.

Var ser du dig själv om fem år, tio år och tjugo år?

Om fem år: Jag kommer troligtvis fortfarande vara studerande. Men hoppas på att få vara klar, detta beror såklart på mina förutsättningar. Antagligen kommer jag vara intryckt i en central och liten bostad.

Om tio år: I denna tid så ska jag vara fastanställd, eller egenföretagare. Givetvis ett husdjur som ej påverkas om jag är på resande fot.

Om tjugo år: Rymlig bostad i lugnare miljö, gärna en liten och trevlig hästgård. Hoppas även på att det finns en familj runt om mig, och såklart att jag är lika lycklig och livlig som jag är i dagsläget. Men viktigast av allt är att jag får behålla hälsan.

Vad har du fått gjort här på HNA?

Jag har fått gjort så himla mycket spännande här och det har varit väldigt reglerande arbetsuppgifter, vilket passar mig bra. Jag har bl.a varit med på några personalmöten, deltagit i olika företagsgenomgångar, företagsrådgivning, invigningen av innovationscentret (Propell), sökt upp kontaktuppgifter för en hel del företag, fixat evenemangsinbjudningar och enkät utskick och undersökt hemsidan så allt fungerar som det ska.

 

 

< Tillbaka