HNA söker junior företagsutvecklare

Hudiksvalls Näringslivs AB (HNA) är Hudiksvalls kommuns näringslivsbolag. Vårt uppdrag är att utveckla näringslivet i kommunen och verka för ett gott företagsklimat. Målet är att bidra till ökad tillväxt och sysselsättning. 

HNA finns till för dem som vill starta, utveckla eller etablera ett företag i Hudiksvalls kommun. Vi erbjuder – själva eller via samarbetspartner – allt från kvalificerad rådgivning om affärsutveckling och finansiering till information, utbildningar, möten och nätverk. HNA är ett aktiebolag som ägs av Hudiksvalls kommun. Merparten av våra tjänster är kostnadsfria.

Som junior företagsutvecklare ska du arbeta inom flera av näringslivsbolagets verksamhetsområden, men med fokus på området som riktar sig gentemot utveckling av lokala företag inom Hudiksvalls kommun. Tjänsten innebär såväl företagskontakter som internt arbete exempelvis att assistera inom områden såsom information och möten. I tjänsten ingår till stor del rådgivning kring offentliga bidragssystem, både nationella och europeiska. Vi söker någon som har ambitionen att över tid växa in i rollen som erfaren företagsutvecklare med egna ansvarsområden. Läs mer

< Tillbaka