Premiärutskick- HNAs företagarbrev, #1 2013

Välkommen till premiärnumret av HNAs företagarbrev! Sedan tidigare publicerar vi, som du kanske redan vet, Glada Hudik-brevet. Där får du varje kvartal ett urval av nyheter och aktualiteter med fokus på vad som händer och sker för såväl företagare, invånare som besökare i Hudiksvalls kommun. Det brevet kommer vi att fortsätta ge ut, men nu utvecklar vi vår information via e-post till företagare om företagande i Hudiksvalls kommun.

Med HNAs företagarbrev erbjuder vi ett regelbundet utskick som fokuserar på just företag och företagande. Det här nyhetsbrevet kommer – med undantag under sommaren – att publiceras varje månad, vilket möjliggör snabbare och mer färska uppdateringar till dig och ditt företag.

I HNAs företagarbrev kommer vi att varva information med nyheter och ge praktiska tips från oss på HNA och från andra aktörer. I det här numret kan du bland annat läsa om ett kommande samverkansprojekt som ska arbeta med kompetensrekrytering och medflyttarservice, du får tips om affärsutvecklingscheckar och om ett tillväxtprogram för kvinnor som leder företag.

I och med att Glada Hudik-brevet tidigare varit vår enda kanal via e-post för information till företag har vi valt att skicka HNAs företagarbrev till dig som sedan tidigare fått vårt andra nyhetsbrev. Om du framöver inte vill ha två nyhetsbrev är det enkelt att avanmäla från framtida utskick direkt i endera nyhetsbrev genom att klicka på "Avregistrera dig från företagarbrevet". Hör gärna av dig om du har åsikter och förbättringsförslag på både detta företagsbrev eller Glada Hudik-brevet.

Jag tar tacksamt emot synpunkter och tips på mattias.durnik@hna.se


Bästa hälsningar!

Mattias Durnik, VD
Hudiksvalls Näringslivs AB

< Tillbaka