Tack för 2017!

 

 

 
 
 
 
 

 Året började med att Ola Sjöström anställdes som Näringslivsutvecklare i verksamhetsområdet UTVECKLA. Med Olas bakgrund inom företagsstöd och näringslivsutveckling från Region Gävleborg och Länsstyrelsen var han igång i vår verksamhet direkt. Från februari till december i år har Ola haft över 250 företagskontakter!!! Det är vi stolta över för vi vet att den lotsning Ola gör utvecklar våra företag. ”Det Ola inte vet om företagsstöd är inte värt att veta”, brukar vi säga.

 
 
 
 
 
 
 

Mitalee Kotak blev också en i gänget under 2017. Hon ansvarar för verksamhetsområdet STARTA. Mitalee har under året arbetat med en stor ansökan till Tillväxtverket. Under hösten fick vi beslutet - över 9 000 000 kronor till ”Företagande på lika villkor” har beviljats. Vi driver detta tillsammans med Söderhamns och Nordanstigs kommun. Det här kommer vi berätta mer om under 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 

 Efter sex månaders tjänstledighet för studier kom Lava Bastan tillbaka till Näringslivskontoret. Det tackar vi för. Lava har jobbat på HNA sedan 2013 och kan vår verksamhet innan och utan. Yngst i gänget men smartast. Lava fortsätter med lotsning i verksamheten ETABLERA tillsammans med Roger Sundström, vår vd.

 
 
 
 
 
 


Under året har Lava och Karin Snell arbetet med vår inflyttarservice
Till Hudiksvall. Bland annat har vi visat upp Hudiksvall på mässor i Stockholm och Sundsvall, vi har träffat arbetsgivare för att berätta hur Till Hudiksvall kan vara ett stöd i rekryteringen av nya medarbetare. Idag flyttar man inte bara till ett jobb utan till en plats. Vi berättar om platsen Hudiksvalls Kommun och hur det är att Leva, Verka och Bo här. Följ gärna vårt instagramkonto #TillHudiksvall

 
 
 
 
 
 
 
 

 Vårt "backoffice" består av Karin Snell som sköter kommunikation och arrangerar möten och Gitte Lorentzen som ansvarar för administration och ekonomi.

Roger Sundström hoppas vi att ni nu är bekantat med. Roger, vår VD kom till oss den 1 mars i år. Wow vilket år! Tack Roger för att du pekar ut riktningen, utvecklar styrelsearbetet, får oss anställda att gilla våra ”Fantastiska måndagar”. 
Vi ser fram emot 2018 och att tillsammans skapa ett roligare och modigare Hudiksvall. Tillsammans utvecklar vi Hudiksvalls Kommun! 

 

Ha en fin jul alla!
Ta hand om de ni älskar och skänk något till de som mest behöver det.
Karin Snell, kommunikatör.

 
 
 

< Tillbaka