Tävla i The Brewhouse Award - närmare 1 miljon i vinstpotten!

Du som kreatör i de kulturella och kreativa näringarna i Gävleborg med en god nyskapande idé eller innovation har möjlighet att tävla om 1 miljon kronor totalt. Det är Göteborgsbaserade The Brewhouse som vill bidra att långsiktigt stärka det kulturella och kreativa entreprenörskapet och företagsklimatet och utlyser en nationell tävling.

För åttonde året i rad utlyser Brewhouse Sveriges mest nyskapande idé- och innovationstävling, The Brewhouse Award (f.d. My Mission). Här står det kreativa skapandet, kulturen och mångfalden i centrum för tillväxt och gränserna för traditionell affärsverksamhet skjuts fram och utmanas. The Brewhouse Award 2015 genomsyras av tre ledstjärnor; Nyskapande, Mångfald och Tillväxt, och syftet är att långsiktigt stärka det kulturella och kreativa entreprenörskapet och företagsklimatet. Förstapristagaren i varje kategori vinner bland annat 50 000 kr och det totala värdet på hela vinstpotten uppgår till närmare 1 miljon kronor! The Brewhouse Award har tre tävlingskategorier.

AV OCH MED UNGA
Här tävlar du som är mellan 13–26 år med kreativa eller konstnärliga idéer och lösningar som ger de unga möjlighet att påverka framtidens samhällsutveckling, miljö och situation i staden eller på landsbygden. Hur kan man fånga och locka ungdomars kreativitet och delaktighet, hur ser exempelvis framtidens evenemang ut, nya idéer om trafikmiljön, skolan eller fritidsgården? Hur skapar vi delaktighet istället för utanförskap? Hur ser vårt gemensamma drömsamhälle ut i framtiden? Higab bidrar med 50 000 kr till förstapristagaren i denna kategori. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Läs mer

< Tillbaka