TILL Hudiksvall blir aktiv på sociala medier

Snart har två år gått sedan projektet TILL Hudiksvall startades upp.

TillHudiksvall logga

Under den här tiden har projektet arbetat med att marknadsföra vår fantastiska stad och intilliggande orter för att möta kommunens och det lokala näringslivets behov av kvalificerad arbetskraft. Vi har samtalat med potentiella hemvändare, försökt hjälpa medflyttare att hitta relevanta jobb samt bistått med allmän information om hur det är att leva, bo och verka här.

Gensvaret har varit stort, och givetvis ser vi den positiva responsen som bevis på att vi gör ett bra jobb, men än viktigare så visar det ett tydligt behov av att vi finns.
Just nu är vi inne i en ny utvecklingsfas, där vi vill möta det ökade intresset och efterfrågan av de tjänster som TILL Hudiksvall erbjuder genom att på ett ännu bättre och effektivare sätt nå ut med allt spännande och viktigt arbete vi gör i projektet. Därför tar vi nu ett stort kliv framåt och utökar redan befintlig kanal för kommunikation med både ett instagramkonto, en blogg och ett nyhetsbrev.

 

Instagramkontot, @tillhudiksvall, kommer att förse er med vackra och roliga bilder, alla med koppling till vår fina kommun.
I bloggen kommer vi löpande skriva korta, mer frekventa, inlägg så att du snabbt och enkelt kan hålla dig uppdaterad om allt som händer.
Nyhetsbrevet kommer att komma ut cirka varannan månad, och här kommer vi att lyfta fram och skriva mer utförligt om enskilda planer och händelser.

 

Två aktiviteter vi kommer att delta i inom den närmsta tiden är Hudik Cup, där vi kommer att synas tillsammans med Visit Glada Hudik, samt ett samarbete med Sundsvallsregionen under SM-veckan i början av juli.
Sistnämnda gäller två dagar i Sundsvall, där det kommer att arrangeras en rekryteringsmässa med möjlighet för företag och andra arbetsgivare att presentera sig och berätta om eventuella rekryteringsbehov man har. Låter det här intressant kontakta Anna Gustavsson för mer information.

I övrigt så fortsätter vi att interagera med aktörer från både offentlig och privat sektor, deltar i konferenser och event, möter privatpersoner med tankar på att flytta hit och gör vårt bästa för att få än fler att upptäcka alla de möjligheter som finns här.

För mer information kontakta Anna Gustavsson

Telefonnummer 0650 - 55 66 22 eller e-post anna.gustavsson@hna.se

 

< Tillbaka