TILL HUDIKSVALL blir aktivt på LinkedIn

Projekt Till Hudiksvall ökar sin närvaro på internet genom att aktivt nätverka på LinkedIn. Från och med idag, torsdag 18 december, kommer Till Hudiksvall läggas till som administratör av nätverksgruppen Kompetens Hudiksvall. Gruppen har funnits på LinkedIn sedan 2013 och har i dagsläget drygt 200 medlemmar. En målsättning är ett ökat antal medlemmar i gruppen, både bland arbetsgivare och bland de som söker karriärsmöjligheter i Hudiksvalls kommun.

 Syftet med gruppen är att :

·       Ge möjlighet för människor med anknytning till Hudiksvall att visa upp sin kompetens och göra sig synliga för arbetsgivare.

·       Möjliggöra för arbetsgivare att hitta kompetens i Hudiksvall.

·       Tillhandahålla ett forum där deltagarna kan diskutera arbetsrelaterade frågor, tipsa om lediga jobb eller leta efter framtida medarbetare.

Vi hjälper gärna till att publicera din profil i gruppen Kompetens Hudiksvall på LinkedIn. Skulle du vilja att din profil syns där utan namn så erbjuder vi att publicera en presentation av dig enligt en mall vi tagit fram. Om arbetsgivare vill komma i kontakt med dig vidarebefordrar vi, efter ditt godkännande, dina kontaktuppgifter. Annars är du naturligtvis välkommen att gå med i gruppen och publicera din profil på egen hand.

Samtidigt vill vi uppmana arbetsgivare att visa upp lediga jobb i denna grupp. Till Hudiksvall har som målsättning att bidra till att utveckla Kompetens Hudiksvall till en levande och intressant plats med såväl aktiva arbetsgivare som arbetssökande.

 

Länk till gruppen: Klicka här!  

Om LinkedIn: LinkedIn är en webbtjänst där man kan sköta sitt professionella nätverk. Tjänsten är inriktad på att man ska kunna återknyta kontakten med gamla kollegor och affärsmässiga bekantskaper. Med hjälp av sitt kontaktnät kan man sedan hitta nytt arbete eller nya affärsmöjligheter.

Mer information: Kontakta gärna projektledare Anna Gustavsson.

mail: anna.gustavsson@hna.se
telefon: 0650-55 66 22

 

< Tillbaka