Vi blev årets företagare i Hudiksvalls kommun

A-Assistans – Årets företagare i Hudiksvalls kommun

Vid Eldklotsgalan den 3 maj på Kulturhuset Glada Hudik uppmärksammades och premierades vårt läns främsta företagare under festliga former. Till ”Årets företagare i Hudiksvalls kommun 2013” utsågs makarna Mira och Leif Jonsson på A-Assistans.

Eldklotet företagargala arrangeras för att skapa optimism och framtidstro igenom att lyfta fram duktiga och engagerade företagare som kan, vill och vågar. Evenemanget är en mötesplats där företagare, entreprenörer och eldsjälar premieras och lyfts fram som hjältar för sina insatser.

A-Assistans Leimir AB är ett privat företag som sedan 1994 anordnat personlig assistans åt nöjda kunder i hela landet. Företaget har 500 medarbetare och ägs och drivs av makarna Leif och Mira Jonsson.

Grattis till utmärkelsen Mira Jonsson, VD på A-Assistans. Vad betyder priset för er?

Vi ser det som ett erkännande att det sätt vi leder och utvecklar A-Assistans på är rätt. Sedan dag ett har vi drivit företaget långsiktigt och vuxit under kontrollerade former. Att maximera vinsten på kort sikt har aldrig varit vår ledstjärna.

Utmärkelsen är betydelsefull även för våra kunder, medarbetare och samarbetspartners. Den ”spiller över” även på dem. Förhoppningsvis tar alla våra medarbetare åt sig av äran och känner att de jobbar i ett framgångsrikt företag. Vår vision är ”Våra medarbetare gör oss till Sveriges bästa assistansanordnare” och vi verkar ju vara på rätt väg. Det är roligt. 

Vad tycker ni om Eldklotet?

Eldklotet är ett utmärkt initiativ för att uppmärksamma goda exempel och förebilder i vårt län. Det kan sporra andra företagare till nya idéer, metoder och tankesätt för att nå framgång.

Grattis också till Sjölins Smide i Hudiksvall som utsågs till ”Årets arbetsmiljöföretag” på galan.

< Tillbaka