Vi söker en Företagsutvecklare som vill ta ansvar för affärsområdet ”Starta”.

Du kommer att arbeta med individer i Hudiksvalls kommun som funderar på och vill starta verksamhet. Du kommer att vara spindeln i nätet som erbjuder lotsning i den kommunala organisationen, och i de stödsystem som finns för företagare. Dessutom kommer du att projektleda och koordinera ”till Hudiksvall”, som är en site för karriär och framtid i Hudiksvalls kommun. 

Vi erbjuder ett varierande arbete på en energirik arbetsplats med många skratt. Tjänsten kommer till viss del att kunna formas utifrån dina erfarenheter och kompetenser. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper!

Du delar vår värdegrund: ”Ett hållbart värdskap” som baseras på arbetsglädje, professionalism och engagemang. Du är självgående och kreativ och tar dig an dina arbetsuppgifter med ödmjukhet. Vi tror att du har kunskaper om näringslivets villkor och myndigheters sätt att arbeta. Men viktigast är att du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du är en mästare på att bygga relationer. En av dina styrkor är att du är en god lyssnare. Du har visioner om utveckling men förmågan att lägga dina personliga agendor åt sidan.

Kvalifikationer:

  • Minst tre års arbetslivserfarenhet
  • Akademisk examen som bedöms relevant för tjänsten
  • God relationsbyggare
  • Du är uthållig och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Meriterande:

  • Kunskap om stödsystem för företagare
  • Erfarenhet av offentlig sektor
  • Erfarenhet av företagande och entreprenörskap


Tjänsten är en heltidsanställning med start så snart som möjligt. Arbete på kvällstid förekommer. Resor, främst inom kommunen, ingår i tjänsten och du behöver ha körkort.

OM HNA
Vårt uppdrag är att utveckla näringslivet i kommunen och verka för ett gott företagsklimat. Målet är att bidra till ökad tillväxt och sysselsättning. HNA finns till för dig som vill starta, utveckla eller etablera ett företag i Hudiksvalls kommun. Vi erbjuder allt från kvalificerad rådgivning om affärsutveckling och finansiering till information, utbildningar, möten och nätverk. HNA är ett aktiebolag som ägs av Hudiksvalls kommun.

 

Sista ansökningsdag är den 8 maj.
Skicka din ansökan till info@hna.se

Har du frågor om tjänsten kontakta gärna 
Roger SundströmVD
mail: roger.sundstrom@hna.se  
tel: 0650-55 66 30

 

 

< Tillbaka