Export

Går du i exporttankar? Behöver du rådgivning för att komma igång? Behöver du hjälp att hitta återförsäljare utanför Sverige?  

Vi på HNA vet vilka som kan hjälpa dig. Kontakta oss så lotsar vi dig rätt.

Vill du hellre söka information på egen hand är detta några aktörer som kan hjälpa dig med din exportsatsning:

Business Sweden (fd Exportrådet)

Business Sweden gör det lättare för svenska företag att växa internationellt. De erbjuder allt som krävs för att etablera ett företag, dess produkter, tjänster eller idéer på nya marknader, eller att växa på en befintlig marknad. De bistår också för att hitta affärsmöjligheter. Business Sweden kan hjälpa dig med alla dina frågor kring export.
Läs mer

Mellansvenska Handelskammaren

Mellansvenska Handelskammaren är en oberoende och opolitisk ideell organisation som grundades av regionens företag 1907. Handelskammarens roll har sedan starten varit att arbeta för att utveckla och underlätta handel, såväl nationell och internationell. De svenska handelskamrarna kan ge dig råd om bästa vägen för att etablera kontakter med företag i utlandet. Läs mer

European Enterprise Network 

Nätverket som tar Europa till företagen. Erbjuder rådgivning och hjälp att hitta internationella samarbeten.
Läs mer

Handelskammare för nordöstra Kina i Nordeuropa

Handelskammare för Nordöstra Kina i Nordeuropa (Northeast China Chamber of Commerce in Northern Europe, NCCCN), grundades i april 2013. Handelskammaren har sitt säte i Hudiksvall, Sverige. Handelskammaren har till ändamål att främja affärskontakter, förstärka kulturutbyte och fördjupa utbildningssamarbete mellan Kina, särskilt landets Nordöstra region, och Nordeuropa (Norden och Baltikum).
Läs mer

Kommerskollegium 

Kommerskollegium är Sveriges myndighet för utrikeshandel, EU:s inre marknad, handelspolitik och arbetar för en fri öppen handel med klara spelregler, både inom och utanför EU.
Läs mer